Jord & Beton

Entreprenør og Aut. kloakmester Albert Kristensen ApS udfører alt i jord og beton, kloakarbejde, fundamenter, pilotering, nedsivningsanlæg, kabelarbejder samt støbning af betongulve. Vi udfører opgaver for erhvervsbyggeri og privat boligbyggeri. Vi har stor erfaring i støbning af fundamenter til etablering af gulve, vægge og etageadskillelser.

ALT I JORD

Gravearbejde og jordflytning med rendegraver og minigraver, opgravning til jordvarme, kabelgravning/styret underboring, opgravning for vandledninger og vandstik, opgravning ved kabelskader, opgravning ved vandudbrud.

ALT I BETON

Opbygninger, isolering, betongulve, fundamenter til nye huse og tilbygninger, støbte trapper og støttemurer og renovering.

Vi står også til rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve eller sokler og ved etablering af trapper eller mure. Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.

Entreprenør Albert Kristensen ApS er medlem af Byg Garantiordningen – læs mere

byg_garanti_stor